Prodaja mašina za samouslužno kupanje pasa

O nama

Za neke ljude najbolji prijatelj je knjiga, a za druge je to pas.
Jedno je sigurno - pas zauzima veoma važno mesto u ljudskoj istoriji još od vremena kada je od divlje životinje postao verni čovekov pratilac.

Mi kao internet platforma želimo da pružimo svakom psu I svakom novom vlasniku priliku da pronađu jedni druge kroz oglasnik i kroz široki spektar usluga koji možete pronaći na našem sajtu. Kako funkcionišemo:


  • Oglasi za prodaju pasa namenjeni su podjednako odgajivačnicama i fizičkim licima.
  • - Da pronađeš „srodnu dušu“ svom psu ostavili smo ti prostor na stranici „Upoznavanje pasa“...što se kaže “širimo ljubav“!
  • - Ako se slučajno desi da je tvoj ljubima odlučio da „prošeta“ bez tebe, tu je stranica „Izgubljeno/Nađeno“.
  • - Stranica „Udomljavanje pasa“ podjednako je bitna i tebi koji želitš da pokloniš psa, i tebi koji tražitš svog novog pravog prijatelja.
  • - Voliš da šetaš? A podrazumeva se da voliš i pse? Razmišljali smo i o tebi kao studentu, ali i o tebi kom je potreban dodatni izvor zarade. Postavi oglas da baš ti želiš da nekome više puta dnevno prošetaš psa jer vlasnik zbog posla to nije u mogućnosti.
  • - Nisu svi u mogućnosti da bezbedno i brzo transportuju svog ljubimca na izložbu, takmičenje ili do veterinara! Oglasi se da baš ti imaš vozilo za njihove potrebe.
  • - Udoban i lep smeštaj je bitan svima nama, pa je tako bitan i psu. I oni kao i mi traže samo najbolje. Baš iz tog razloga je stranica „Apartmani za pse“ posebno zanimljiva kada je sezona godišnjih odmora. Odmaraš ti, a odmara i tvoj ušati drugar.
  • - Nismo samo mi ljudi „ludi“ za salonima, frizurama, noktima, dobrim parfemima itd...psi takođe uživaju da budu čisti, okupani i namirisani. Stranica „Saloni/šišanje i nega pasa“ je pravo mesto gde ćeš pronaći trač partiju za svog ljubimca.
  • - „Veterinarske ambulante“, ne bismo dalje objašnjavali, dovoljno je stresno kada mi pomislimo na odlazak kod lekara :) pitanje je samo ko je hrabriji, psi ili mi.
  • - Kada kažu „Vidi kako ima lepo držanje,stav, manire i zna da se ponaša“...isto je i kod ljudi, ali psi to bolje razumeju. Stranica „Dresura pasa“ je mesto gde ćete pronaći dresera ili postaviti svoju uslugu.

Svetpasa.com otvoren je uvek za nove predloge, sugestije, kritike i teži da napreduje iz dana u dan zajedno sa svojim korisnicima. Stoga nam je tvoje mišljenje zaista važno.

Putem kontakt forme uvek nam se možeš obratiti.

Svetpasa.com ne dozvoljava nijedan vid nehumanog ophođena prema psima i drugim životinjama i nastojaćemo da se borimo protiv toga.

Svetpasa.com brine i brinuće maksimalno o zaštiti životinja!


“Ako se dobro izdresira, čovek može biti najbolji prijatelj psu.”

Corey Ford, književnik